Mitt navn er Kari Aalvik Grimsbø. Fra jeg var 15 år har jeg vært så heldig å ha håndball som mitt yrke. Allerede som 12 åring drømte jeg om å spille for det norske landslaget. Lite visste jeg da, hvilke fantastiske opplevelser som lå foran meg, både i klubb og på landslaget. Men veien har vært lang og det har så absolutt vært både opp- og nedturer.

Under min tid på juniorlandslaget, fant jeg et «mantra» som jeg brukte før og under kamper.

«Jeg kan, jeg skal, jeg vil». Om jeg spilte godt eller dårlig, om jeg var nervøs eller overivrig gjorde det noe med fokuset mitt og gjenta disse ordene for meg selv. Jeg fant en ro og fokus i dette, som gav meg trygghet til å stå trygt spesielt i de vanskelige og utfordrende periodene. Og dette har jeg tatt med meg gjennom hele min karriere på seniornivå.

My name is Vanja Radić. I am extremely eager and dedicated to constantly enriching my coaching knowledge and then sharing it all over the world. So far I have coached and lectured in 14 countries. I find it very interesting to immerse into cross cultural dimension of coaching and to always discover new ways to approach, teach and coach young athletes. I have dedicated almost my whole life to handball and I find deep satisfaction and gratitude to be able to do the job that I am so passionate about.

My attention to detail is extreme and I enjoy inspiring others, exchanging ideas and always learning more. I strive to elevate what is possible and to catalyze growth in people so that together we could all create new opportunities that can have the greatest impact towards building a better world, be it through sport or in any other way possible!

Vi ønsker å dele våre erfaringer og våre historier med dere, og ikke minste bidra i utviklingen av unge målvaktstalenter. Har du lyst til å se hvor god du kan bli og føler du trenger hjelp og støtte, har du nå muligheten til å melde deg på denne målvaktskolen. Vi ønsker å inspirere, motivere og utvikle deg og din teknikk som målvakt, i tillegg til å gi deg noen input på både mental og fysisk trening.